סוגרת קצוות/טל קפואנו

21 במאי 2018

הבנתי שאני נוטה להשאיר קצוות פתוחים. בכל דבר. בכל מקום.

נוטה להתחיל במשימה, ואז היא נשארת ומצטברת לאיטה.

פרויקטים רבים ומגוונים בתחומים השונים של החיים: עם הילדים. בעבודה. שלי עם עצמי. משפחה. חברים. נשארים פתוחים. ומחכים….

ולצידם מצטרפות ציפיות, פנטזיות ובעיקר אכזבות וייאוש….


לפעמים פשוט זקוקה לעזרה, לשחרר להיפרד, לעטוף בחבילה קטנה ולשלח אותה לדרכה….

ככה זה בא לידי ביטוי במתכון הקליל הבא:


1/2 קילו בשר טרי טחון

1 בצל

2 או 3 שיני שום

3 גזרים מגורדים/ מעבד מזון טחונים דק

מספר עלי בזיליקום לטעם

מלח אטלנטי

פלפל שחור

עלי פילו


אופן ההכנה:

במחבת לטגן עם שמן זית או שמן זרעי ענבים את הבצל,

בהזהבה להוסיף שום וגזר ולאדות קלות לריכוך.

להוסיף את הבשר ולטגן עד עשייה (הבשר בפירורים) לתבל.

בפיירקס לשים דף פילו ולמשוח בשמן זית קלות, להניח עוד 3/4 דפים באותו אופן (עם שמן זית על כל דף) לשים את הבשר במרכז לשטח.

להניח עוד 2 דפים מעל (כמובן עם משיחת שמן זית על הדפים) לסגור מהצדדים את העלים וליצור חבילה חמודה!

למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום.

בתנור חם 190° לאפייה עד הזהבה.

להגיש לצד סלט טרי, ושחררו את זה הלאה….❤


טל קפואנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הוסף תגובה או המלצה

*