בהיותי שייכת לעדת האסקימוסים,
ללא שום קשר למטבח,
ללא שום קשר לגרגרים…
ללא שום קשר להכנת תבשילים…
הגיע אלי הצורך האקוטי בחקירת המזון הנכנס לתפריט המשפחתי.
מפה לשם… שמעתי שיש קסם כזה שבו גרגירי כוסמת הופכים ללאפה.
חשבתי שזה קסם כזה של פורים, או משהו שדורש מיומנות של בשלנים אמיתיים,
הסקרנות והצורך בשינוי מיידי גרמו לי להזיע ופשוט לנסות.
אז הלאפה הזו היא כולה מכוסמת ירוקה Home Made.
מזמינה אתכם להנות מהקסם בו גרגרים הופכים ללאפה בריאותית.
מצרכים:
כוסמת ירוקה (ניתן למצוא בכל חנויות הטבע ובמחלקות הבריאות של הסופרים)
אופן ההכנה:
משרים את הכוסמת הירוקה במים מינימום שעתיים וחתי.
מסננים את המים.
מכניסים כוס כוסמת עם כוס וחצי מים, קצת מלח ומעט שמן למעבד מזון ומפעילים לכמה דקות.
מחממים מחבת על אש בינונית ויוצקים מהתערובת כמו פנקייק.
הופכים את הלאפה לצד השני.
מומללץ עם חומוס, טחינה, אבוקדו, גבינות וירקות.
ברגע שהתחלתי להכין את הקסם הזה,
כל בני המשפחה הצטרפו לחגיגה.
© 2019 כל הזכויות שמורות ללילך קרן גרופר, פוסט: לילך קרן גרופר, תמונה: לילך קרן גרופר
כתיבת תגובה